« terug naar vorige pagina

Vacatures

ZoHealthy Flexpool biedt huisartsenpraktijken van de Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken (Zorroo) flexibele oplossingen voor kortdurende uitval van medewerkers. De flexpool zet op aanvraag ervaren medewerkers in bij de huisartsenpraktijken, zodat deze verzekerd zijn van betrouwbare zorg. Zorroo is een regionaal samenwerkingsverband van zo’n 70 huisartsen welke samen 24-uurs huisartsenzorg bieden aan ruim 155.000 patiënten in de regio.

Vind jij het belangrijk om je in te zetten voor goede patiëntenzorg en hou je van afwisseling? Dan heeft ZoHealthy Flexpool een interessante vacature voor jou!

Doktersassistent (m/v/x)
24 tot 32 uur per week

Wat houdt de functie in?
Op aanvraag van huisartsenpraktijken wordt je ingezet als doktersassistent(e) ter vervanging van de kortdurend uitgevallen vaste dokterassistent(e). Jouw werkzaamheden omvatten onder meer de eerste opvang van patiënten, het verstrekken van informatie over de huisartsenpraktijk, het maken van afspraken voor de verschillende disciplines, het opvangen van signalen van patiënten en het uitvoeren van medische-technische handelingen.

Wanneer je niet wordt ingezet in een huisartsenpraktijk worden jouw uren ingevuld met werkzaamheden voor de dienst praktijkmanagement. Deze werkzaamheden bestaan uit beantwoorden van e-mail en telefoon, het uitvoeren en verwerken van declaraties, administratie praktijkmanagement, bijhouden van de database standaarden en het onderhouden van praktijkwebsites.

Wat vragen wij?

  • Een diploma Doktersassistent (Mbo-niveau 4)
  • Relevante stage- of werkervaring in een huisartsenpraktijk
  • Kennis van een HIS (ervaring met Medicom is een pré)
  • Bekendheid met het NTS-triagesysteem
  • Flexibiliteit bij een snel wisselende werkomgeving of werkzaamheden
  • Een zelfstandige, pro-actieve en servicegerichte houding
  • Je werkt nauwkeurig en georganiseerd en gaat integer om met vertrouwelijke gegevens
  • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen op het vakgebied en wet- en regelgeving.
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden we jou?
We bieden je een uitdagende, zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden. Je wordt onderdeel van een klein team met een dienstverband van 24 tot 32 uur per week. Je werkdagen stellen we in overleg met jou vast, waarbij de vrijdag een vereiste werkdag is. Binnen de CAO Huisartsenzorg word je ingedeeld in schaal 4 of 5, afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast bieden wij ruimte voor ontwikkeling, scholing en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze nieuwe collega?
Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar Sabine van Kemenade (HR), Pasteurlaan 9b, 4901 DH Oosterhout, of via e-mail naar: sabine.vankemenade@zorroo.nl.

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Sabine van Kemenade en voor inhoudelijke vragen bij Ivo Mol (Manager Praktijkprojecten) via tel. 0162-450473.