« terug naar vorige pagina

Zet jij graag in voor goede patiëntenzorg?

ZoHealthy Flexpool biedt huisartsenpraktijken van de Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken (Zorroo) flexibele oplossingen voor kortdurende uitval van medewerkers. De flexpool zet op aanvraag ervaren medewerkers in bij de huisartsenpraktijken, zodat patiënten altijd verzekerd zijn van betrouwbare zorg. Zorroo is een regionaal samenwerkingsverband van zo’n 70 huisartsen welke samen 24-uurs huisartsenzorg bieden aan ruim 155.000 patiënten in de regio.

Vind jij het net zo belangrijk als wij dat patiënten goede huisartsenzorg ontvangen? En wil je je daar, zowel voor als achter de schermen, voor inzetten? Dan hebben wij een leuke afwisselende baan voor jou!

Doktersassistent flexpool (m/v/x)
Vanaf 24 uur per week

Wat ga je doen als doktersassistent in de flexpool? 
Jij helpt huisartsenpraktijken uit de brand wanneer de vaste doktersassistent(e) uitvalt. Je wordt dus overal goed ontvangen als reddende engel, maar er is werk aan de winkel! Je weet dan ook de diverse werkzaamheden vlot op te pakken en je aan te passen aan de praktijk waar je op dat moment wordt ingezet. Jouw werkzaamheden omvatten onder meer de eerste opvang van patiënten, het verstrekken van informatie, het maken van afspraken voor de verschillende disciplines, het opvangen van signalen van patiënten en het uitvoeren van medische-technische handelingen.

Wanneer je niet wordt ingezet in een huisartsenpraktijk worden jouw uren ingevuld met werkzaamheden voor de dienst praktijkmanagement. Deze werkzaamheden zijn belangrijk voor een goede bedrijfsvoering en hiermee ontzorg je de praktijken ook achter de schermen. Je beantwoordt onder meer vragen via e-mail en telefoon, je voert declaraties uit en verwerkt deze, je houdt de database standaarden up-to-date en onderhoudt de praktijkwebsites. 

Wat vragen wij van jou?

  • Een diploma Doktersassistent (Mbo-niveau 4)
  • Relevante stage- of werkervaring in een huisartsenpraktijk
  • Kennis van een HIS (ervaring met Medicom is een pré)
  • Bekendheid met het NTS-triagesysteem
  • Flexibiliteit bij een snel wisselende werkomgeving of werkzaamheden
  • Een zelfstandige, pro-actieve en servicegerichte houding
  • Je werkt nauwkeurig en georganiseerd en gaat integer om met vertrouwelijke gegevens
  • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen op het vakgebied en wet- en regelgeving.
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk

Dit bieden wij jou
We bieden je een uitdagende, zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden. Je wordt onderdeel van een klein team met een dienstverband van 24 uur of meer per week. Maar je krijgt er in de praktijken natuurlijk veel meer (tijdelijke) collega’s bij! Je werkdagen stellen we in overleg met jou vast, waarbij de vrijdag een vereiste werkdag is. Binnen de CAO Huisartsenzorg word je ingedeeld in schaal 5, afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast bieden wij ruimte voor ontwikkeling, scholing en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar Sabine van Kemenade (HR), Pasteurlaan 9b, 4901 DH Oosterhout, of via e-mail naar: sabine.vankemenade@zorroo.nl.

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Sabine van Kemenade en voor inhoudelijke vragen bij Ivo Mol (Manager Praktijkprojecten) via tel. 0162-450473.