« terug naar vorige pagina

Zet jij je graag in voor goede patiëntenzorg?

Krijg jij als doktersassistent energie van het werken op verschillende plekken en ben jij een kei in je vak? Ben je daarnaast pro-actief, zelfstandig en enthousiast? Kom dan onze flexpool versterken! Wegens uitbreiding hebben wij een mooie vacature. 

Doktersassistent (m/v/x)
8 – 32 uur per week

ZoHealthy Flexpool biedt huisartsenpraktijken die aangesloten zijn bij zorggroep Zorroo een flexibele oplossing voor kortdurende uitval van een medewerker (door bijvoorbeeld ziekte). 

Jouw werkzaamheden voor en achter de schermen
Als doktersassistent in de flexpool val in je in voor de vaste medewerker en werk je bij verschillende praktijken in het Zorroo verzorgingsgebied. Het werken voor verschillende huisartsen is afwisselend en uitdagend.

Wanneer er geen aanvragen zijn en je niet wordt ingezet als doktersassistent in de praktijk, ondersteun je onze dienst Praktijkmanagement. Je beantwoordt onder meer vragen via e-mail en telefoon, je voert declaraties uit en doet aanpassingen op de praktijkwebsites.

Wat vragen wij van jou?

  • Een diploma Doktersassistent (Mbo-niveau 4)
  • Stage- of werkervaring in een huisartsenpraktijk (o.a. HIS/Medicom/NTS)
  • Flexibiliteit bij een wisselende werkomgeving of werkzaamheden

Dit bieden wij jou:
Een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in ons vaste team voor 8 – 32 uur per week. Je werkdagen stellen we in overleg vast.

Binnen de CAO Huisartsenzorg word je ingedeeld in schaal 5, afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en is er veel ruimte voor ontwikkeling en scholing.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur je CV met een korte motivatie zo snel mogelijk naar Sabine van Kemenade (HR): sabine.vankemenade@zorroo.nl.

Heb je vragen, stel ze ons!
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Sabine van Kemenade, via bovenstaand e-mailadres, telefoon of WhatsApp (06-86 84 87 77).

Inhoudelijke vragen kun je telefonisch stellen via het telefoonnummer van ZoHealthy Flexpool (0162-24 77 70).

Plaatsingsdatum 3 juni 2022