« terug naar vorige pagina

Zet jij je graag in voor goede patiëntenzorg?

ZoHealthy Flexpool maakt het mede mogelijk dat de huisartsenpraktijken van Zorroo (Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken) te allen tijde goede huisartsenzorg kunnen leveren door de praktijken op diverse vlakken te ontzorgen.  

Als jij je daar net zo graag sterk voor maakt als wij, dan hebben wij een leuke afwisselende baan als doktersassistent(e) voor jou!

 

Doktersassistent (m/v/x)
Vanaf 16 uur per week

 

Jouw werkzaamheden voor en achter de schermen
Samen met de andere teamleden van de ZoHealthy Flexpool zorg je ervoor dat de huisartsenpraktijken binnen het Zorroo verzorgingsgebied optimaal worden ondersteund, zowel voor als achter de schermen.

Bij uitval van een vaste doktersassistent(e) vang jij de diverse voorkomende werkzaamheden in de verschillende praktijken vlot op, zodat de patiënt dezelfde zorg ontvangt als altijd.

Vanaf kantoor voer jij achter de schermen de diverse werkzaamheden uit die een goede bedrijfsvoering in de praktijken mogelijk maken. Je beantwoordt onder meer vragen via e-mail en telefoon, je voert declaraties uit en je houdt de database standaarden up-to-date.

Wat vragen wij van jou?

  • Een diploma Doktersassistent (Mbo-niveau 4)
  • Stage- of werkervaring in een huisartsenpraktijk (o.a. HIS/Medicom/NTS)
  • Flexibiliteit bij een wisselende werkomgeving of werkzaamheden
  • Een zelfstandige, pro-actieve en servicegerichte houding

Dit bieden wij jou:
Een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in ons vaste team voor 16 uur of meer per week. Je werkdagen stellen we in overleg vast.

Binnen de CAO Huisartsenzorg word je ingedeeld in schaal 5, afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en is er veel ruimte voor ontwikkeling en scholing.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur je CV met een korte motivatie zo snel mogelijk naar Sabine van Kemenade (HR): sabine.vankemenade@zorroo.nl.

Heb je vragen, stel ze ons!
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Sabine van Kemenade, via bovenstaand e-mailadres, telefoon of WhatsApp (06-86 84 87 77).

Inhoudelijke vragen kun je telefonisch stellen via het telefoonnummer van ZoHealthy Flexpool (0162-24 77 70).